44
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- κιμάς χοιρινός 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- δυόσμος 2 κσ
- παρμεζάνα 200 γρ
- χυμός ντομάτας 500 γρ
- ελαιόλαδο 1 φλιτζανάκι
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κανέλα 0.5 κγ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- πελτές 2 κσ
Κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα
Υλικά
500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
500 γρ. χοιρινό κιμά
1 κρεμμύδι τριμμένο
2 κ. σ. ψιλοκομμένο δυόσμο
200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
Αλάτι - πιπέρι
Για τη σάλτσα
500 γρ. χυμό φρέσκιας ντομάτας
1 φλ. του καφέ ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι τριμμένο
1/2 κ. γλ. κανέλα
1 κ. γλ. γλυκιά πάπρικα
2 κ. σ. πελτέ
Αλάτι - πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο kouzinomageiremata.blogspot.com