412
Υλικά
- γάλα φρέσκο 350 γρ
- κρέμα γάλακτος 150 γρ
- ζάχαρη 80 γρ
- κρόκοι 3 τμχ
- κορν φλάουρ 40 γρ
- ζάχαρη 140 γρ
- κρόκοι 6 τμχ
- ασπράδι 6 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 γρ
- κορν φλάουρ 50 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- κουβερτούρα 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- μέλι 1 κγ
ΥλικάΓέμιση 350 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 150 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 80 γρ. ζάχαρη 3 κρόκοι αυγών 40 γρ. κορν φλάουρ Βάση 140 γρ. ζάχαρη 6 κρόκοι αυγών 6 ασπράδια αυγών 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο 50 γρ. κορν φλάουρ, κοσκινισμένο Σιρόπι 150 γρ. νερό 150 γρ. ζάχαρη Γλάσο 250 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη 250 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 1 κ.γ. μέλι
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr