93
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- καρότο 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ροζέ κρασί 0.5 ποτ κρασ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ κρασ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- λάδι 0.75 κούπα/ες
- ντομάτα 5 τμχ
- χυμός ντομάτας 1 κουτί
- πελτές 1 κσ
- μελιτζάνες 2 τμχ
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι χτένι σε μερίδες 2 καρότα μεγάλα σε ροδέλες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 ποτήρι του κρασιού λευκό ή ροζέ κρασί 1/2 κ.γλ. ζάχαρη 1 ξύλο κανέλα προαιρετικά πιπέρι, αλάτι 3/4 κούπας λάδι 5 ώριμες ντομάτες ψιλοτριμμένες ή 1 κουτί ντοματοχυμό 1 κ.σ. πελτέ σε 1/2 ποτήρι νερό χλιαρό διαλυμένος 2 μελιτζάνες κομμένες σε κύβους
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com