Υλικά
- αλεύρι σκληρό 180 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- μούρα 250 γρ
- φρούτα 250 γρ
- ζάχαρη 2 κσ
- κορν φλάουρ 1 κγ
- ξύσμα λεμονιού 0.5 τμχ
- τυρί κρέμα 120 γρ
- ζάχαρη 2 κγ
- κρόκοι 1 τμχ
- ασπράδι 1 τμχ
Η πιο εύκολη από όλες τις πίτες, και αυτό γιατί δεν έχει φύλλο. Την λέμε και τεμπελόπιτα, γιατί φτιάχνετε πολύ γρήγορα και συνηθίζουμε να τη φτιάχνουμε όταν βιαζόμαστε να κάνουμε κάτι στα γρήγορα, χωρίς κόπο.Τριμμένο κολοκυθάκι, μελιτζάνα και τυριά. Τα τυριά, η φέτα συγκεκριμένα, δίνει ωραία γεύση στην πίτα και αλμύρα. Μια πίτα, μια ιδέα από καλοκαίρι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.seasonsinajar.com