57
Υλικά
- βούτυρο 2 κσ
- γάλα 1 σφην
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 0.5 κιλ
- μπέϊκον 10 φέτ
- μανιτάρια φρέσκα 4 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπέρι 0.5 κγ
- πιπεριές πράσινες 0.5 τμχ
- πελτές 1 κσ
- ντομάτα 4 τμχ
- μοτσαρέλα 300 γρ
Υλικά για την ζύμη
1 ποτήρι χλιαρό προς κρύο1.κ.γ μαγιά2 κ.σ Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίουΑλάτι 1 σφινακι γάλαΣουσάμι για απ έξωΑλεύρι για όλες τις χρήσεις περίπου μισό κιλοΓια την γέμιση10 φέτες μπέικον4 μανιτάρια φρέσκα1 κρεμμύδι1/2 πιπέρια κόκκινη1/2 πιπεριά πράσινηΑλάτι πιπέρι1 κ.σ πελτέ η 3-4 φρεσκες τομάτες300 γρ μοτσαρέλα μπαστούνι τριμμένηΕλαιόλαδο για το τηγανι
1 ποτήρι χλιαρό προς κρύο1.κ.γ μαγιά2 κ.σ Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίουΑλάτι 1 σφινακι γάλαΣουσάμι για απ έξωΑλεύρι για όλες τις χρήσεις περίπου μισό κιλοΓια την γέμιση10 φέτες μπέικον4 μανιτάρια φρέσκα1 κρεμμύδι1/2 πιπέρια κόκκινη1/2 πιπεριά πράσινηΑλάτι πιπέρι1 κ.σ πελτέ η 3-4 φρεσκες τομάτες300 γρ μοτσαρέλα μπαστούνι τριμμένηΕλαιόλαδο για το τηγανι
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com