44
Υλικά:1 μαρούλι χοντροκομμένο1 ματσάκι ρόκα ψιλοκομμένη3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα1 ματσάκι κόλιανδρο ή άνηθο ή μάραθο ψιλοκομμένα2-3 κλωναράκια σέλινο χοντροκομένο5 ραπανάκια τριμμένα στον τρίφτη1/4 κουρβούλα (γουλί) τριμμένη στον τρίφτηΕκτέλεση:Πλένουμε πολύ καλά όλα τα χορταρικά σε νερό στο οποίο έχουμε προσθέσει μια κουταλιά ξύδι. Κόβουμε το μαρούλι σε χοντρά κομμάτια. Ψιλοκόβουμε τη ρόκ
Διάβασε τη συνταγή στο xortosyntages.blogspot.com