by admin

Λαλάγγια, τα λαδοκούλουρα της Μεσσηνίας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μια παραδοσιακή συνταγή της Μεσσηνίας αλλά και της Μάνης. Τα λένε «λαλάγγια», και ουσιαστικά είναι λαδοκούλουρα που τηγανίζονται μέσα σε άφθονο ελαιόλαδο και μένουν για καιρό τραγανά και πεντανόστιμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.supersyntages.gr
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: λαδοκούλουρα, λαλάγγια
Τοπική: Μεσσηνία

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.supersyntages.gr