72
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 200 γρ
- καλαμποκάλευρο 50 γρ
- πεκορίνο 2 κσ
- κεφαλοτύρι 2 κσ
- γραβιέρα 2 κσ
- μαγιά ξερή 0.5 φακ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- ζάχαρη 1 κγ
- αλάτι 1 κγ
Για μένα, οι φορές που φτιάχνω ένα ζυμάρι, ψωμί, φύλλο για πίτα, βάση για πίτσα ή τάρτα, κουλουράκια είναι χαλαρωτικές αλλά και γεμάτες ένταση, προσμονή και ανυπομονησία για το ψημένο αποτέλεσμα...Μια λεπτή ή όχι ζύμη για πίτσα είναι μια επιτυχία που σε ικανοποιεί γιατί σε βοηθάει να ικανοποιήσεις και τους αγαπημένους σου που γεύονται μια νοστιμιά φτιαγμένη με μπόλικη αγάπη...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com