50
Υλικά
- βούτυρο 120 γρ
- καστανή ζάχαρη 150 γρ
- αλεύρι σκληρό 220 γρ
- γιαούρτι 120 γρ
- cranberries 150 γρ
- αυγά 2 τμχ
- γάλα 50 γρ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- πορτοκάλια 0.5 τμχ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κανέλα 0.5 κγ
- εσάνς βανίλιας 0.5 κγ
- ζάχαρη άχνη 1 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 2 κσ
Έτσι, σήμερα, θα σας παρουσιάσω έναν ακόμα συνδυασμό γεύσεων ο οποίος έχει τη δική του θέση στα χριστουγεννιάτικα γλυκά, κυρίως του εξωτερικού. Το άρωμα του πορτοκαλιού δένει με τη γεύση των κράνμπερις σε αυτά τα υπέροχα, αφράτα μάφινς. Επιπλέον, το ελαφρύ γλάσο πάνω στα μάφινς έρχεται να δώσει μια έξτρα γεύση πορτοκαλιού και να τα απογειώσει.
Διάβασε τη συνταγή στο pastry-tsio.blogspot.com