by admin

Μαστέλο Σίφνου (αρνάκι ή κατσικάκι σιγομαγειρεμένο με κρασί)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Μαστέλο είναι το σκεύος που χρησιμοποιείται το Πάσχα στη Σίφνο για το ψήσιμο του κρέατος (κατσίκι ή αρνί), αλλά μαστέλο λέγεται και το ίδιο το φαγητό (αρνάκι ή κατσικάκι σιγομαγειρεμένο με κρασί και άνηθο). Το μαστέλο τρώγεται το βράδυ της Ανάστασης, μετά τη λειτουργία.
Διάβασε τη συνταγή στο www.icookgreek.com
Κατηγορία: Κρέατα
Τοπική: Σίφνου

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.icookgreek.com