52
Υλικά
- αυγά 1 τμχ
- ζάχαρη 40 γρ
- γάλα 80 ml
- μαγιά ξερή 5 γρ
- αλεύρι σκληρό 350 γρ
- αλάτι 3 γρ
- βούτυρο 30 γρ
- γάλα 4 κσ
- ηλιέλαιο 4 κσ
Είναι ψωμάκια γαλλικης προέλευσης που έχουν βούτυρο και αυγά, η ψίχα τους γίνετε πλούσια σε γεύση και αφράτη σε υφή. Τα τρώτε σκέτα ή με την επάλειψη μαρμελάδας, γίνονται σάντουιτς, μπέργκερ, ενώ το ίδιο ζυμάρι μπορεί να ψηθεί και σαν ψωμί για τοστ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.irinishomestylecooking.gr