78
Υλικά
- αυγά βραστά 3 τμχ
- στραγγιστό γιαούρτι 2 κσ
- μαγιονέζα 1 κσ
- μαγιονέζα 1 κσ
- μουστάρδα Dijon 1 κγ
- καρότο 1 τμχ
- σέλερι 1 τμχ
- αγγουράκι 3 τμχ
- κάππαρη 1 κσ
- σχοινόπρασο 2 κσ
- ψωμί 4 φέτ
Εγώ πάντως φέτος τα έκανα αβγοσαλάτα, την λεγόμενη και egg salad, και έφτιαξα με αυτήν λαχταριστά σάντουιτς πάνω σε προζυμένιο ψωμί. Η συνταγή είναι για δύο σάντουιτς, αλλά πολλαπλασιάστε ανάλογα με το πόσα αβγά έχετε και τις ανάγκες σας φυσικά.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu