65
Υλικά
- μαργαρίνη 500 γρ
- καλαμποκέλαιο 500 ml
- ζάχαρη άχνη 500 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 200 γρ
- κανέλα 2 κσ
- γαρύφαλλο 1 κγ
- αλεύρι μαλακό 1500 γρ
- αλεύρι σκληρό 500 γρ
- μπέκιν πάουντερ 30 γρ
- ζάχαρη 500 γρ
- μέλι 5 κσ
- γλυκόζη 500 γρ
- κανέλα 1 ξύλο/α
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!! ΒΓΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΑΝΑ ΑΠ'ΕΞΩ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ... ΥΛΙΚΑ: 500 gr ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ 500 ml ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ 500 ml ΝΕΡΟ 500 gr ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ 200 gr. ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirisa.blogspot.com