by admin

Mont-blanc au chocolat by Παρλιάρος

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μετά το χρυσό άγγιγμα του Μίδα, σειρά έχει το σοκολατένιο άγγιγμα του Παρλιάρου. Έτσι λοιπόν, τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ακόμα και σ' ένα λευκό χιονισμένο βουνό;  Μα φυσικά να το μετατρέψει σε σοκολατένιο.  Απολαύστε λοιπόν σοκολατένιες φωλιές μαρέγκας, με κρέμα σοκολάτας κι ένα βουνό σαντιγύ σκεπασμένο από σπαγγέτι κάστανου.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Επιδόρπια
Περισσότερες συνταγές: mont blanc
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr