125
Υλικά
- ζάχαρη 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- ασπράδι 4 τμχ
- κακάο 15 γρ
- κουβερτούρα 300 γρ
- κρέμα γάλακτος 300 ml
- γάλα 150 ml
- σαντιγί 500 γρ
- κρέμα κάστανου 400 γρ
- κάστανα 400 γρ
- λικέρ 30 ml
Μετά το χρυσό άγγιγμα του Μίδα, σειρά έχει το σοκολατένιο άγγιγμα του Παρλιάρου. Έτσι λοιπόν, τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ακόμα και σ' ένα λευκό χιονισμένο βουνό; Μα φυσικά να το μετατρέψει σε σοκολατένιο. Απολαύστε λοιπόν σοκολατένιες φωλιές μαρέγκας, με κρέμα σοκολάτας κι ένα βουνό σαντιγύ σκεπασμένο από σπαγγέτι κάστανου.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr