302
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 0.5 κιλ
- βασιλικός 20 φύλλα
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- ντοματάκια 1 κονσέρβα
- ντοματίνια 5 τμχ
- πελτές 1 κσ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πατάτες 6 τμχ
- βούτυρο 1 κσ
- γάλα 0.67 φλ
- μοτσαρέλα 260 γρ
- φρυγανιά 4 κσ
- παρμεζάνα 3 κσ
- σκληρό τυρί 3 κσ
Θα σας ομολογήσω ότι είμαι πολύ περήφανη γι αυτήν την συνταγή μου! Πριν κάποιους μήνες πήρα μέρος με αυτήν την συνταγή σε έναν διαγωνισμό που οργάνωσε η Ντίνα Νικολάου, και ο μουσακάς μου ψηφίστηκε στις 10 πρώτες καλύτερες συνταγές!! Είναι πραγματικά ένας πεντανόστιμος μουσακάς, όπου την διαφορά κάνει η επικάλυψη με πουρέ πατάτας αντί για μπεσαμέλ, η φρέσκια μοτσαρέλα και ο βασιλικός. Πάμε να σας πω πως θα τον φτιάξουμε!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com