175
Υλικά
- ζελέ κεράσι 200 γρ
- ζελατίνη 1 κγ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- γάλα φρέσκο 200 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- μέλι 3 κσ
- εσάνς πικραμύγδαλου 1 κγ
- εσάνς βανίλιας 1 κγ
- ζελατίνη 1 φακ
- στραγγιστό γιαούρτι 350 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
Ζέστη και μίνι καύσωνας σε πολλές περιοχές της Ελλάδας στα μέσα του Ιουνίου. Αν και μη αναμενόμενος και πρώιμος ας τον υποδεχτούμε χαλαρά και δροσερά. Ακολουθούμε τις οδηγίες, που δίνουν τα μέσα πληροφόρησης, για χώρους κλιματιζόμενους ή μια βουτιά στη θάλασσα σε κοντινή παραλία, με δροσιστικά ποτά στο χέρι, είναι μια πολύ καλή επιλογή!Ένα σούπερ παγωμένο, ιδιαιτέρως ελαφρύ και γευστικό επιδόρπιο είναι αυτό που σας προτείνω, αν μείνετε στο σπίτι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es