33
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
- ζελατίνη 6 φύλλα
- λευκή σοκολάτα 180 γρ
- μαστίχα Χίου 2 κόκκοι
- ζελέ κεράσι 1 φακ
- κεράσια 120 γρ
Ο ήλιος, η ζέστη, τα μπάνια... όλα ζητούν δροσερά κι ελαφρά γλυκά. τότε το πρώτο που σκέφτεσαι είναι μια ελαφριά πανακότα με βελούδινη υφή, υπέροχο άρωμα μαστίχας που όταν την κόβεις σου έχει και μια έκπληξη... μια σκουροκόκκινη κορδέλα από ζελέ κεράσι που φυσικά μπορεί να αντικατασταθεί με ζελέ από οποιοδήποτε άλλο φρούτο.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com