54
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- ανθότυρο 300 γρ
- ζάχαρη άχνη 70 γρ
- ζελατίνη 6 γρ
- στιγμιαίος καφές 0.5 κγ
- μανταρίνια 4 τμχ
- ζάχαρη 80 γρ
- κονιάκ 70 γρ
Υλικά - 250 γρ. κρέμα γάλακτος - 300 γρ. ανθότυρο - 70 γρ. ζάχαρη άχνη - 6 γρ. φύλλα ζελατίνης - 60 γρ. νερό - ½ κ.γ. στιγμιαίο καφέ Για τα μανταρίνια - 4 μανταρίνια μεσαίου μεγέθους - 100 γρ. νερό - 80 γρ. ζάχαρη - 70 γρ. κονιάκ
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr