114
Ολόλευκη Πανακότα με κρέμα Καρύδας, λουσμένη με μέλι και πασπαλισμένη με καβουρντισμένο σουσάμι.Λεπτές, φίνες γεύσεις, ελαφρές και αέρινες, σε γευστικό συνδυασμό αρωμάτων, όπως αυτών της καρύδας, του μελιού και του σουσαμιού.Λίγοι θα αντισταθούν στο γλυκό κάλεσμα της γεύσης της.Δοκιμάστε την παγωμένη από το ψυγείο. Θα ευχόσασταν να ήταν διπλή σε μέγεθος για παρατεταμένη απόλαυση.Δική σας!εργασία: 15′χρόνος: 4h:15′πολύ εύκολο: Συνεχίζεται...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es