52
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- γάλα εβαπορέ 50 γρ
- ζελατίνη 4 φύλλα
- ζάχαρη 30 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- κόκκινο κρασί 1 κούπα/ες
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- γαρύφαλλο 1 κγ
- κανέλα 0.5 ξύλο/α
- κορν φλάουρ 1 κγ
ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες) Για την κρέμα : 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 100 γρ. νερό 50 γρ. εβαπορέ αδιάλυτο 4 φύλλα ζελατίνης(6 γρ.) 30 γρ. ζάχαρη 1 βανίλια Σος : 1 κούπα κόκκινο κρασί ξηρό 1 κούπα ζάχαρη 1 καρφάκι γαρύφαλλο 1/2 ξυλάκι κανέλας 1 κ.γλυκού corn flower (γεμάτο)
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com