76
Υλικά
- ζελατίνη 6 φύλλα
- γάλα 125 ml
- πορτοκάλια 2 τμχ
- βανίλια 2 τμχ
- ζάχαρη 140 γρ
- κρέμα γάλακτος 1.2 λτ
- ζάχαρη 250 γρ
- κουαντρό 75 ml
- πορτοκάλια 2.5 τμχ
Είναι ιδανική συνταγή για να ετοιμάσετε το γλυκό ακόμη και μια μέρα πριν κάποιο δείπνο, με την ησυχία σας. Επίσης το σιρόπι μπορεί να γίνει από πριν, ή την τελευταία στιγμή. Πάντως και το μεσημέρι να το σκεφτείτε με 4 ώρες στο ψυγείο μόνο, μπορείτε να την έχετε και στο βραδινό τραπέζι
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr