145
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κιλ
- βούτυρο αγελάδος 500 γρ
- αυγά 7 τμχ
- ζάχαρη 1 κιλ
- γάλα 1 ποτ
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 ποτ
- πορτοκάλι 1 τμχ
Υλικά:2 κιλά αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ. βούτυρο αγελάδος 7 αυγά (+1 για την επάλειψη) 1 κιλό ζάχαρη (από το οποίο κρατάμε ένα ποτήρι) 1 ποτήρι γάλα (όχι εντελώς γεμάτο) 1/2 ποτήρι χυμό πορτοκάλιξύσμα από ένα πορτοκάλι 30 γρ αμμωνία (όχι παραπάνω γιατί τα κουλουράκια θα ανοίξουν) 5 βανίλιες
Διάβασε τη συνταγή στο lakiskoutalakis.blogspot.com