82
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- ελαιόλαδο 0.5 ποτ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- λευκό κρασί 1 ποτ
- ξύδι 2 κσ
- ντομάτα 1 κιλ
- πελτές 4 κσ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- κόκκινο πιπέρι 1 κγ
- κανέλα 2 ξύλο/α
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 6 τμχ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- αλάτι -
- πιπέρι -
Ένα πολύ-πολύ νόστιμο, πλούσιο φαγητό, γεμάτο αρώματα! Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι ½ ποτήρι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ποτήρι λευκό κρασί 2 κουταλιές ξύδι 1 κιλό ώριμες ντομάτες 3-4 κουταλιές πελτές 2 δαφνόφυλλα 1 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι 2 ξυλάκια κανέλλας 1 κουταλάκι κανέλλα 5-6 γαρύφαλλα ...
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com