95
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 250 γρ
- ζάχαρη 220 γρ
- αμμωνία 10 γρ
- γάλα 75 γρ
- αυγά 2 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 5 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 650 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
Τα κουλουράκια που φτιάχνουμε το Πάσχα είναι μία παράδοση που διατηρούμε ακόμη στις μέρες μας. Έχει σημασία λοιπόν να κρατάμε αυτές τις παραδοσιακές και αυθεντικές συνταγές, που θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια και να τις μεταφέρουμε στις νεότερες γενιές. Κάπως έτσι πήρα και εγώ τη συνταγή της γιαγιάς Θάλειας από το Καρπενήσι και μύρισε το σπίτι κάτι ξεχωριστό, κάτι αγνό και με μεγάλη ιστορία.
Διάβασε τη συνταγή στο www.alwayshungry.gr