37
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 2 κιλ
- αλάτι 1 κγ
- μαγιά 150 γρ
- γάλα 3 φλ
- αυγά 10 τμχ
- ζάχαρη 650 γρ
- ξύσμα πορτοκαλιού 2 κγ
- βούτυρο 500 γρ
- βανίλια 1 φακ
- γλυκάνισο 2 κσ
- μαχλέπι 1 κγ
- μαστίχα Χίου 1 κγ
- κρόκοι 2 τμχ
- αμύγδαλα -
ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΥΛΙΚΑ 2 κιλά σκληρό αλεύρι 1 κοφτό κουταλάκι αλάτι 150 γρ. μαγιά φούρνου 3 φλιτζάνια χλιαρό γάλα 10 αυγά 650 γρ. ζάχαρη 2 κουταλάκια ξύσμα πορτοκαλιού 500 γρ. βούτυρο λιωμένο 1 φακελάκι βανίλια 2 κουταλιές γλυκάνισο 1 κουταλάκι μαχλέπι κοπανισμένο 1 κουταλάκι μαστίχα κοπανισμένη 2 κρόκους αυγών διαλυμένους σε λίγο νερό αμυγδαλόψιχα σε λεπτά κομμάτια
Διάβασε τη συνταγή στο www.madata.gr