113
Υλικά
- πράσα 6 τμχ
- καρότο 3 τμχ
- ρύζι γλασέ 0.5 κούπα/ες
- πορτοκάλι 4 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- πελτές 1 κσ
- σταφίδες μαύρες 2 κσ
- ελαιόλαδο 1 φλιτζανάκι
- μάραθος -
- πιπέρι -
Αν σας αρέσει να "πειράζετε" τις παραδοσιακές συνταγές της ελληνικής κουζίνας, σας δίνω μια ιδέα για ένα διαφορετικό πρασόρυζο. Εύκολο, γρήγορο, οικονομικό και διαφορετικό, για να σπάμε πότε πότε τη ρουτίνα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr