234
Υλικά
Η γιαγιά μου το έλεγε χοντρό με ντοματόσουπα και συνήθως το ᾿φτιαχνε με προβατίνα.
Γίνεται και με αρνάκι ή κατσικάκι, αλλά το περισσότερο λίπος που έχουν τα μεγαλύτερα ζώα, κάνει τη διαφορά στη γεύση.
Οι διαιτολόγοι βέβαια ...
Γίνεται και με αρνάκι ή κατσικάκι, αλλά το περισσότερο λίπος που έχουν τα μεγαλύτερα ζώα, κάνει τη διαφορά στη γεύση.
Οι διαιτολόγοι βέβαια ...
Προβατίνα ή γίδα ντοματόσουπα με κριθαράκι...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com