98
Υλικά
- φιλέτο ψαριού 800 γρ
- κρεμμύδια 800 γρ
- νερό 1 λτ
- σαφράν 2 γρ
- λευκό ξύδι 12 κσ
- ελαιόλαδο 5 κσ
Από την πρωτεύουσα της Μικράς Ασίας και την πλούσια σε υλικά και επιρροές κουζίνα της, ένα πιάτο με σουρεαλιστικό όνομα. Παπατζίδικο ψάρι φιλέτο, που τζογάρει όλη τη γεύση του στην πυκνή, χρυσαφένια σάλτσα κρεμμυδιών, κομψά ισορροπημένη απ' το ξίδι και το σαφράν. The post ψάρι με κρεμμύδια, ξίδι και σαφράν της Σμύρνης appeared first on Pandespani.com.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com