87
Υλικά
- μαγιά νωπή 30 γρ
- ζάχαρη 1 κγ
- αλεύρι σκληρό 50 γρ
- αλεύρι ολικής άλεσης 180 γρ
- αλεύρι κίτρινο 180 γρ
- αλεύρι σκληρό 350 γρ
- ελαιόλαδο 60 ml
- αλάτι 1.5 κγ
- τυρί μαλακό 200 γρ
- νερό 180 ml
- αλεύρι 1 κσ
Όχι, δεν είναι τυρόψωμο, είναι κανονικό ψωμί! Η αρχή έγινε τις μέρες του Πάσχα, όταν οι γλυκές μυζήθρες που είχα προμηθευτεί φέτος δεν έγιναν καλιτσούνια για κάποιους λόγους που δεν επέτρεπαν ζυμώματα! Είχα δει βέβαια κατά καιρούς συνταγές με ψωμιού με προσθήκη μαλακών τυριών μέσα στη ζύμη
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr