509
Υλικά
- προζύμι 130 γρ
- αλεύρι σκληρό 400 γρ
- γάλα φρέσκο 150 γρ
- μέλι 20 γρ
- βούτυρο 45 γρ
- αλάτι 12 γρ
Το ψωμί του τόστ δεν προορίζεται γιά να συνοδέψει το φαγητό, αλλά γιά το πρωινό, το κολατσό, τον μπουφέ και φυσικά το τόστ, ενώ η γλυκίζουσα γεύση του το κάνει να ταιριάζει τόσο με αλμυρές, όσο και με γλυκιές γεύσεις. Μπαίνοντας σε τεχνικές λεπρομέρειες, το ψωμί του τοστ περιέχει γάλα, λίπος (συνήθως χοιρινό ή βούτυρο, εναλλακτικά όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και λάδι) και λίγο παραπάνω ζάχαρη (ή μέλι).
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com