106
Υλικά
- ρόκα -
- σταμναγκάθι -
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- ντοματίνια 10 τμχ
- πομοντόρια 3 τμχ
- αλάτι -
- αβοκάντο 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- κρέμα βαλσαμικού 3 κσ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- κουκουνάρι 2 κσ
Και τα δυο αυτά αγαπημένα μου χορταράκια τα συνδυάζω τελευταία με μια υπέροχη σάλτσα-ντρέσινγκ που έχει σαν βάση το αβοκάντο. Ένα περίεργο πράγμα συμβαίνει μ’ αυτό τον καρπό. Ενώ σκέτος είναι μάλλον άγευστος και άνοστος, μόλις αρτυθεί κατάλληλα αποκτά μια υπέροχη βουτυράτη και βελουδένια γεύση που λίγους αφήνει αδιάφορους.
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com