73
Υλικά
- ελαιόλαδο 2 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- πελτές 125 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 250 ml
- αστεροειδής γλυκάνισος 1 τμχ
- μαύρη ζάχαρη 1 κσ
- ζωμός λαχανικών 1 κγ
- πιπέρι καγιέν 1 κσ
- τσίλι 1 κγ
- πιπέρι 1 κγ
- κάρυ 3 κσ
- αλάτι -
Πολύ νόστιμη σάλτσα για να συνοδεύσει τα λουκάνικα ή τα ψητά μας. 2 κ. σ. ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμυδάκι σε κύβους κομμενο 1 δοντακι σκόρδο κομμένο σε κυβακια 125 γρ. πάστα ντομάτα πελτε 250 ml ντοματα σε κομματάκια κομμένη απο κονσέρβα η από μπουκάλι 250 ml χυμού πορτοκάλι 1 Γλυκάνισο αστεροειδή 1 κουταλιά της σούπας μαύρη ζάχαρη ...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikesdiadromes.gr