74
Υλικά
- αμύγδαλα 500 γρ
- ζάχαρη άχνη 550 γρ
- αυγά 2 τμχ
- σιμιγδάλι ψιλό 75 γρ
- αμύγδαλα 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 350 γρ
- ασπράδι 2 τμχ
- γάλα 600 γρ
- ζελατίνη 20 γρ
- κρέμα γάλακτος 300 γρ
- αμαρέτο 90 ml
- ζάχαρη 200 γρ
Μια νόστιμη τούρτα σε σχήμα σαρλότ για όσους λατρεύουν το αμύγδαλο. Υλικά Για τα αμυγδαλωτά 500 γρ. αμύγδαλα λευκά 300 γρ. ζάχαρη άχνη + 250 γρ. επιπλέον για την επικάλυψη 2 αυγά 75 γρ. σιμιγδάλι ψιλό Για την κρέμα αμυγδάλου 250 γρ. αμύγδαλα λευκά 350 γρ. ζάχαρη άχνη 2 ασπράδια αυγών 600 γρ. γάλα, ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr