by admin

Σιφναϊκή Ρεβιθάδα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Απλή αλλά πεντανόστιμη με ελάχιστα υλικά, συνήθιζαν να την ετοιμάζουν οι νοικοκυρές του νησιού από το Σάββατο για να είναι έτοιμη την Κυριακή μεσημέρι για όλη την οικογένεια και την έψηναν ώρες ολόκληρες σε φούρνο ζεστό αλλά σχεδόν σβησμένο. Μάλιστα σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή το νερό που χρησιμοποιούνταν για τη ρεβιθάδα έπρεπε να είναι βρόχινο ώστε να είναι πιο μαλακό.
Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr
Κατηγορία: Όσπρια
Περισσότερες συνταγές: ρεβιθάδα
Τοπική: Σίφνου

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr