204
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 300 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 330 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βούτυρο αγελάδος 100 γρ
- πορτοκάλι 2 τμχ
- πορτοκάλι 2 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 900 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 900 γρ
Υλικά Κέικ 4 αβγά 200 γρ. ζάχαρη 330 γρ. Αλεύρι ΑΛΛΑΤΙΝΗ για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ ΑΛΛΑΤΙΝΗ 100 γρ. βούτυρο αγελάδας, λιωμένο 100 γρ. φρέσκος χυμός πορτοκαλιού ξύσμα από 1 πορτοκάλι (ακέρωτο) Σιρόπι 800 γρ. φρέσκος χυμός πορτοκαλιού 100 γρ. ζάχαρη φλούδες από 1 πορτοκάλι (ακέρωτο)
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr