125
Υλικά
- παπάγια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- τσίλι 2 κγ
- καρότο 1 τμχ
- ζάχαρη 1 κσ
- σάλτσα ψαριού 2 κσ
- χυμός λάιμ 60 γρ
- φασολάκια 120 γρ
- φιστίκι 3 κσ
- ντοματίνια 4 τμχ
1 πράσινη παπάγια, αρκετά σκληρή 1 σκελίδα σκόρδο 1-2 καυτερό τσίλι (Αν σας αρέσει τα πικάντικα, βάζετε τα περισσότερα) 1 καρότο, τριμμένο 1 κ. σ. ζάχαρη από φοίνικα 2 κ. σ. σάλτσα ψαριού (fish sauce) 60 γρ. χυμό από 1-2 λάιμ 120 γρ. φασολάκια σε κομμάτια ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr