68
Υλικά
- ζάχαρη 1355 γρ
- βανίλια 2.5 γρ
- αλεύρι 185 γρ
- μπέκιν πάουντερ 8 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 240 γρ
- αλάτι 2 γρ
- αυγά 14 τμχ
- γάλα 100 γρ
- ζελατίνη 3 γρ
- χυμός λεμονιού 175 γρ
- βούτυρο 130 γρ
- κρέμα γάλακτος 100 γρ
Ο Dr. Cook, κατά κόσμον Γιάννης Λουκάκος πειραματίζεται με τα κλασικά ελληνικά γλυκά και τα σερβίρει με νέα αισθητική που αναδεικνύει ακόμα καλύτερα τις παραδοσιακές γεύσεις! Για το σιρόπι 900 γρ. ζάχαρη 900 γρ. νερό 2,5 γρ. βανίλια φρέσκια Για το ραβανί 185 γρ. αλεύρι 8 γρ. μπέικιν πάουντερ 240 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 2 γρ. αλάτι 240 γρ. ζάχαρη ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr