62
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 3 κιλ
- σιμιγδάλι ψιλό 0.5 κιλ
- βουβαλίσιο γάλα 1.5 λτ
- αυγά 15 τμχ
- αλάτι 1 κφτ κσ
- σκόρδο σε σκόνη 0.5 κγ
- νισεστέ -
Υλικά συνταγής 3 κιλά αλεύρι σκληρό ½ κιλό σιμιγδάλι ψιλό 1 ½ λίτρο βουβαλίσιο γάλα 15 αυγά χωριάτικα ή βιολογικά 1 κ.σ. κοφτή αλάτι ½ κ.γ. σκόνη σκόρδου νισεστέ για το άνοιγμα των φύλλων...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr