142
Υλικά
- σάλτσα σόγιας 3 κσ
- μαύρη ζάχαρη 1 κγ
- κορν φλάουρ 1 κγ
- μοσχάρι 400 γρ
- ζωμός κοτόπουλο 0.5 φλ
- σάλτσα στρειδιών 3 κσ
- σάλτσα ψαριού 1 κσ
- καυτερές πιπεριές 2 τμχ
- μπρόκολο 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- τζίντζερ 1 τμχ
- κρασί 3 κσ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- σησαμέλαιο 1 κσ
- σπορέλαιο 3 κσ
Για τη μαρινάδα 3 κ.σ. σάλτσα σόγιας 1 κ.γ. μαύρη ζάχαρη 1 κ.γ. κορν φλάουρ 400 γρ. μοσχάρι Για τη σάλτσα 1/2 φλ. ζωμός κότας 3 κ.σ. oyster sauce 1 κ.σ. fish sauce 1 κ.γ. μαύρη ζάχαρη 2 καυτερές πιπερίτσες ψιλοκομμένες Για το stir-fry 1 μικρο κεφάλι μπρόκολο κομμένο σε φουντίτσες 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε στικς 1 μικρο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κομμάτι φρέσκο τζίντζερ ψιλοκομμένο σε στικς 3 κ.σ. κρασί 1 κ.σ. κορν φλάουρ διαλυμένο σε λίγο νερό 1 κ.σ. ασιατικό σουσαμέλαιο 2-3 κ.σ. σπορέλαιο
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr