45
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 500 γρ
- γάλα 270 γρ
- ελαιόλαδο 50 γρ
- σπορέλαιο 50 γρ
- ζάχαρη 40 γρ
- αλάτι 9 γρ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- μαγιά 1 φακ
- αυγά 1 τμχ
Είμαι λάτρης κάθε είδους ζύμης και ειδικότερα του ψωμιού. Με αυτή τη συνταγή και εφόσον ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες δεν θα χρειαστεί να ξαναγοράσετε ψωμί συσκευασμένο για toast ή οτιδήποτε συναφές. Να έχετε πάντα υπόψη ότι οι παράγοντες για καλό αποτέλεσμα στις ζύμες και ειδικότερα στο ψωμί είναι ο χρόνος η πρώτη ύλη και η τεχνική. Μη βιάζεστε, κάντε καλό προγραμματισμό και προμηθευτείτε καλής ποιότητας άλευρα (από κάποιο μύλο αν έχετε κοντά σας)
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr