65
Υλικά
- φιλέτο ψαριού 2 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- πιπεριές τσίλι 2 τμχ
- κόλιανδρο 1 χούφτ
- πάστα tamarind 2 κσ
- σάλτσα ψαριού 2 κσ
- ζάχαρη καρύδας 3 κσ
- ηλιέλαιο 2 κσ
Η αγαπημένη μας ταϊλανδέζικη κουζίνα φιλοξενείται για μια ακόμα φορά στο blog μας, με μία συνταγή για ψάρι. Τηγανιτό ψάρι με τρία αρώματα μεταφράζεται στα ελληνικά, αν και σίγουρα υπάρχουν παραπάνω από τρία, να είστε σίγουροι! Στην Ταϊλάνδη συνηθίζουν πολύ να τηγανίζουν τα ψάρια σε μπόλικο λάδι, ακόμα και όσα έχουν αρκετά μεγάλο μέγεθος.
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com