44
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- αλεύρι 100 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 65 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- μασκαρπόνε 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 300 γρ
- espesso 50 ml
- μαυροδάφνη 75 γρ
- ζάχαρη άχνη 4 κσ
- βανίλια 2 τμχ
- κακάο -
- σοκολάτα -
- espesso 150 ml
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΚΗ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗ Υλικά Για το σαβαγιάρ 4 αυγά ξεχωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια 100γρ. αλεύρι 100ργ. κρυσταλική ζάχαρη ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr