83
Υλικά
- αυγά 6 τμχ
- κρέμα γάλακτος 150 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- ζάχαρη άχνη 225 γρ
- αμύγδαλα 225 γρ
- φιλέ αμυγδάλου 100 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- ζελατίνη 2 φύλλα
Κανονικά είναι μια τάρτα, αλλά εγώ την έκανα τούρτα. Μοίρασα το μείγμα σε δυο φόρμες 24αρες και την έκανα τουρτα ,έτσι το παντεσπάνι παραμένει ανάλαφρο και για το λόγο ότι έχει μόνο ασπράδια. 6 αυγα. 150 γρ. κρεμα γαλακτος 150 γρ. ζαχαρη 225 γρ. αχνη. 225 γρ. αλεσμενα αμυγδαλα με την φλουδα τους 100 γρ. αμυγδαλα φιλέ για γαρνίρισμα ...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikesdiadromes.gr