124
Υλικά
- αλεύρι 2.5 κούπα/ες
- ζάχαρη 2 κούπα/ες
- αυγά 4 τμχ
- γάλα 1 κούπα/ες
- αραβοσιτέλαιο 100 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- ζελατίνη 7 γρ
- κουβερτούρα 340 γρ
- κρέμα γάλακτος 2.5 κούπα/ες
Η μαγείρισσα έγινε και διπλά ευτυχισμένη γιατί ανακάλυψε το πιο αφράτο παντεσπάνι e v e r που απαιτεί απλά και οικονομικά υλικά καθώς και την πιο σούπερ μους σοκολάτας στιγμής για τη γέμιση. Διπλή, τριπλή χαρά χα χα!! Για την τούρτα αυτή λοιπόν με θέμα luau (σημαίνει πάρτυ στα Χαβανέζικα) χρειάστηκα 2 1/2 δόσεις από τη συνταγή που θα σας δώσω για το παντεσπάνι και μία από τη μους.
Διάβασε τη συνταγή στο www.craftcooklove.gr