76
Υλικά
- παντεσπάνι 1 δόση
- μασκαρπόνε 750 γρ
- philadelphia 750 γρ
- ζάχαρη 300 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κσ
- μασουράκια 1 τμχ
- ζελατίνη 10 γρ
- χυμός ανανά 4 κσ
- oreo 1 πκτ
- ανανάς 1 κονσέρβα
Το γλυκό που σερβίρισα στο γιορτινό πασχαλινό τραπέζι φέτος, ήταν μια εντυπωσιακή, δροσερή τούρτα σοκολάτα στολισμένη με ανανά, φράουλες και μπισκότα oreo.Εύκολη στην ετοιμασία της, καθώς το παντεσπάνι σοκολάτας ψήθηκε από την προηγούμενη ημέρα.Συνέθεσα την τούρτα το πρωί της ημέρας που την προσέφερα και την άφησα μερικές ώρες στο ψυγείο να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί.Λίγο πριν σερβίρω την τούρτα, την στόλισα με φετούλες ανανά, κατακόκκινες φράουλες και μπισκότα oreo.Νομίζω ότι όλοι οι καλεσμένοι μου την ευχαριστήθηκαν!Πάμε να την φτιάξουμε και παρέα!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com