47
Υλικά
- ζελατίνη 2 κγ
- κακάο 4 κσ
- ζάχαρη 6 κσ
- κουβερτούρα 50 γρ
- φουντούκι 125 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- ασπράδι 60 γρ
- κρέμα γάλακτος 50 γρ
- κορν φλάουρ 10 γρ
- φουντούκι 30 γρ
- κουβερτούρα 210 γρ
Υλικά Για τη μους 2 κουτ. γλυκού ζελατίνη σκόνη 5 κουτ. σούπας κρύο νερό 1 κούπα (μετρική-cup) νουτέλα ή μερέντα (έβαλα περισσότερο) 1 κούπα (μετρική -cup) μασκαρπόνε 3 κούπες (cups) κρέμα γάλακτος 4 κουτ. σούπας κακάο σκόνη 6 κουτ. σούπας ζάχαρη Για τη βάση: 50 γρ. κουβερτούρα 125 γρ. φουντούκι αλεσμένο σε σκόνη 100 γρ. ζάχαρη άχνη 60 γρ. ασπράδια αυγών χτυπημένα σε μαρέγκα 50 γρ. κρέμα γάλακτος 10 γρ. κορν φλάουερ 30 γρ. φουντούκια χονδροκομμένα Για τη ganache 1/2 κούπα (cup) κρέμα γάλακτος 210 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr