64
Υλικά
- βούτυρο 250 γρ
- μαργαρίνη 250 γρ
- κακάο 8 κσ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- πτι μπερ 1.5 πκτ
- κονιάκ 0.25 φλ
- κρέμα γάλακτος 1200 γρ
- γάλα 200 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- ζάχαρη 6 κσ
- ζελατίνη 10 φύλλα
- σοκολάτα γάλακτος 200 γρ
Τούρτα μωσαϊκό με διπλή πανακότα, ό,τι πιο τέλειο και στη γεύση! 250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 8 κ.σ. κακάο άγλυκο 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 1½ πακέτο μπισκότα πτι μπερ ολικής άλεσης 1/4 φλ. κονιάκ 1200 γρ. κρέμα γάλακτος 35% 200. γρ. φρέσκο γάλα 1 βανίλια 6 κ.σ. ζάχαρη 10 φύλλα (των 2 γρ. έκαστο) ζελατίνα 200 γρ. σοκολατα γάλακτος φράουλες λιωμένη σοκολάτα
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr