104
Υλικά
- αμύγδαλα 125 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- ασπράδι 60 γρ
- κρέμα γάλακτος 50 γρ
- κορν φλάουρ 10 γρ
- κουβερτούρα 50 γρ
- κουβερτούρα 380 γρ
- κρέμα γάλακτος 380 γρ
- κρέμα γάλακτος 230 γρ
- φράουλες 500 γρ
- ζάχαρη 50 γρ
- ζελατίνη 3 φύλλα
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ:
125 γρ. αμύγδαλο καβουρδισμένο σε σκόνη
100 γρ. ζάχαρη άχνη
60 γρ. ασπράδια αυγών
50 γρ. κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά
125 γρ. αμύγδαλο καβουρδισμένο σε σκόνη
100 γρ. ζάχαρη άχνη
60 γρ. ασπράδια αυγών
50 γρ. κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά
10 γρ. κορν φλάουρ
50 γρ. κουβερτούρα
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ:
380 γρ. κουβερτούρα 72% κακάο
380 γρ. κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά
230 γρ. κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά, χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή
Διάβασε τη συνταγή στο tasty-mam.blogspot.com