by admin

Τζιάµ’ Π’λιάφ’ από την Κοζάνη

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά2 ποτήρια ρύζι6 ποτήρια νερό1 ποτήρι ζάχαρη5 – 6 κουλούρες φιδέ1 πρέζα αλάτι3/4 φλιτζανιού λάδιΚανέλαΕκτέλεσηΒράζετε το νερό και μόλις είναι έτοιμο, ρίχνετε το αλάτι, το ρύζι και 2 κουταλιές λάδι. Το ανακατεύετε με μια ξύλινη κουτάλα ενώ βράζει για 10 λεπτά. Όταν κοντεύει ν
Διάβασε τη συνταγή στο xortosyntages.blogspot.com
Τοπική: Κοζάνη

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το xortosyntages.blogspot.com