99
Υλικά
- βολβοί από πατζάρια 2 τμχ
- αλεύρι σκληρό 0.5 κιλ
- αλάτι -
- ελαιόλαδο -
- στραγγιστό γιαούρτι 250 γρ
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ρίγανη -
Για τις παπαρδέλες
2 βολβούς από παντζάρι βρασμένους
1/2 κιλό αλεύρι σκληρό
νερό αν χρειάζεται
αλάτι
ελαιόλαδο
Για τη σάλτσα γιαουρτιού
250 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι...
2 βολβούς από παντζάρι βρασμένους
1/2 κιλό αλεύρι σκληρό
νερό αν χρειάζεται
αλάτι
ελαιόλαδο
Για τη σάλτσα γιαουρτιού
250 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenqueen.gr